Specialist Uitvoering Verkeer

Voor je collega’s in de buitendienst (7FTE) en onze interne opdrachtgevers ben jij het aanspreekpunt op verkeerskundig gebied in de uitvoering. Je coördineert en controleert de werkzaamheden die de verkeersploeg uitvoert. Denk hierbij aan het plaat..

Noord-Brabant
Projectbasis

Noord-Brabant
Projectbasis

Voor een gemeente in Brabant zijn wij op zoek naar een Specialist Uitvoering Verkeer
Je gaat aan de slag bij de afdeling Beheer en Programmering Openbare Ruimte, die bestaat uit 2 wijkteams en een 8-koppig team met verkeersspecialisten zoals jij. Bij de gemeente staan duurzaamheid, kostenbewustzijn en dienstbaarheid hoog in het vaandel. Zij helpen opdrachtgevers én collega’s graag en doen dat op transparante en betrouwbare wijze.

Voor je collega’s in de buitendienst (7FTE) en onze interne opdrachtgevers ben jij het aanspreekpunt op verkeerskundig gebied in de uitvoering. Je coördineert en controleert de werkzaamheden die de verkeersploeg uitvoert. Denk hierbij aan het plaatsen, onderhouden en vervangen van definitieve verkeersmeubilair. Ook aan het plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen, het aanbrengen van wegmarkeringen en het aanmaken van bebording in onze eigen bordenfabriek.

Kandidaatomschrijving

Jij coördineert, controleert en bepaalt de prioriteit van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden door de verkeersploeg. Je bereidt het werk voor en zorgt voor de afstemming met de verschillende interne opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld de verkeersspecialisten van de afdeling projecten en voorbereiding, het evenementenbureau en de projectleiders.

Ingekomen meldingen van inwoners los je op een adequate en klantgerichte wijze op.

Voor evenementen en projecten voer je de werkzaamheden tijdig en volgens afspraak uit. Zijn hierbij calamiteiten of afwijkingen? Dan neem je het initiatief om deze op te lossen, stem je af en houd je toezicht.

Bij diverse overlegfora vertegenwoordig je je team. Hierin bespreek je toekomstige projecten en geeft advies. Ook toon je ondernemerschap, zodat je nieuwe opdrachten binnenhaalt.

Dankzij jou zijn de financiële zaken op orde en is het beheersysteem up-to-date. Je stelt offertes op, maakt de kosten en uitgaven inzichtelijk en zorgt voor de afrekeningen van uitgevoerde projecten.

Minimaal een MBO opleiding. MBO+/HBO werk en denkniveau (door ervaring).
Minimaal 3 jaar ervaring binnen het vakgebied verkeerkunde. Ervaring met het aansturen en begeleiden van collega’s in de uitvoering en het coördineren/prioriteren van de werkzaamheden.
Beschikt middels opleiding of cursus over VCA-VOL en BRL-verkeersmaatregelen.

Indien niet in het bezit van de gevraagde diploma’s, bepaald opdrachtgever, op basis van kennis/ervaring of de kandidaat geschikt is.

Solliciteren

Solliciteren







    Job alert achtergrond afbeelding

    Schrijf je in voor een job alert

    Aanmelden
    Aanmelden

    Job Alert

    Voor welke expertises wil jij een job alert ontvangen?