Carrière

De leukste baan vind je hier

Bij Flexurance begrijpen we dat de toekomst wordt gevormd door getalenteerde professionals met passie voor hun vak. Daarom bieden we inspirerende carrièremogelijkheden in de wereld van Civiele Techniek, Bouwkunde, Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek. Bij Flexurance kun je jouw ambities waarmaken.

Wij investeren in jou!

Wij investeren in jou als professional. Onze Accountmanagers staan altijd klaar voor jou. Je wordt begeleid in je persoonlijke ontwikkeling. Jouw kennisontwikkeling is onze zorg. Je kunt gebruikmaken van een riant opleidingsbudget voor studie en bijscholing op maat om jouw werksucces op de projecten zo groot mogelijk te maken.

Onze projecten

Wat is een project eigenlijk? Een project duurt van “eureka” tot “crash”; het wordt een keer bedacht en het wordt een keer gesloopt. Binnen die tijdsspanne zijn er in allerlei fases projectmatige functies in te vullen aan zowel de opdrachtgeverskant als aan de opdrachtnemerskant. Het is onze missie om jou van de perfecte rol te voorzien die op dat moment past bij jouw carrièreontwikkeling. Dat loopt uiteen van ontwerper in de planfase, bestekschrijver in de voorbereidingsfase, omgevingsmanager in de uitvoeringsfase tot projectmanager over alle fases heen. Flexurance heeft altijd een project wat bij jou past!

Flexibiliteit en zekerheid

Onze focus ligt op jouw carrière en ontwikkeling. Wij bieden jou als professional de mogelijkheid om bij meerdere opdrachtgevers in de keuken te kijken vanuit een vast dienstverband bij Flexurance. Zit je op een project en ben je toe aan de volgende stap, dan zoeken wij gewoon weer een nieuw project wat daarbij past. Jij blijft gewoon in dienst van Flexurance en al je zekerheden blijven gewaarborgd zodat je je volledig kunt focussen op je nieuwe opdracht. Dat is FLEXIBEL werken met de ZEKERHEID van een vaste baan. Werken bij Flexurance betekent doen wat je leuk vindt!

Arbeidsvoorwaarden

Bij een verantwoordelijke en uitdagende functie hoort natuurlijk een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Dit is wat wij te bieden hebben:

 • Uitstekend salaris
 • Vast contract
 • Reiskostenvergoeding
 • Bedrijfsauto (indien nodig)
 • Mobiele telefoon (indien nodig)
 • Laptop (indien nodig)
 • Degelijke pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen plus ATV
 • 8% vakantietoeslag
 • Geen wachtdagen bij ziekte
 • Uitgebreid pakket aan bedrijfs- en privéverzekeringen
Opleiding en coaching

Met continue bijscholing, kennisdeling en coaching helpen we je jouw expertise naar nieuwe hoogten te tillen. We bieden jou een omgeving waarin jouw creativiteit en ideeën worden aangemoedigd en gewaardeerd.

Wij voorzien je van een opleidingstraject op maat, passend bij de fase van jouw carrièreontwikkeling. Je wordt persoonlijk begeleid en gecoached door een Accountmanager die jou verder helpt in je kennisontwikkeling en jouw persoonlijke groei.

Kernwaarden

Persoonlijk betrokkenheid

Persoonlijke betrokkenheid

Wij zijn loyaal aan elkaar en aan de organisatie. Dit is de basis voor een succesvolle samenwerking. Bij Flexurance is alles bespreekbaar.

Enthousiasme

Enthousiasme

Een positieve instelling en betrokkenheid kenmerkt Flexurance. Als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, ontstaat passie en bevlogenheid.

Eerlijkheid

Eerlijkheid

De communicatie binnen Flexurance is open en op basis van wederzijds respect.

Kwaliteit

Kwaliteit

Door goed te luisteren naar onze professionals en onze klanten, proberen we aan ieders wensen tegemoet te komen. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. De lijnen zijn kort en mede daardoor blijven we flexibel.

Humor

Humor

Lachen geeft positieve energie. Met plezier naar je werk gaan creëert laagdrempeligheid en een ongedwongen sfeer.

Groei

Groei

Wij werken aan persoonlijke, kwalitatieve en kwantitatieve groei. Flexurance wil het beste in mensen naar boven halen.

Job alert achtergrond afbeelding

Schrijf je in voor een job alert

Aanmelden
Aanmelden

Job Alert

Voor welke expertises wil jij een job alert ontvangen?