Voor opdrachtgevers

Op zoek naar een expert?

Bij Flexurance begrijpen we het belang van het aantrekken van toptalent voor het succes van jouw projecten. Daarom bieden we jou als opdrachtgever de mogelijkheid om met ons samen te werken en toegang te krijgen tot een enorme pool van duizenden hooggekwalificeerde professionals in de Civiele Techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Onze diensten

Flexurance is een landelijk werkende projectorganisatie. We werken samen met zowel overheden als het bedrijfsleven en we zijn ISO-, VCU- en NEN4400 gecertificeerd. Wij bieden onze opdrachtgevers de perfecte oplossing voor het bemannen hun projecten. Van tekenaars, werkvoorbereiders, toezichthouders, directievoerders en projectleiders tot beleidsmedewerkers, kostendeskundigen en de welbekende IPM-rollen zoals projectmanagers, risicomanagers, omgevingsmanagers, technisch managers en managers projectbeheersing. Onze Accountmanagers kunnen zich uitstekend inleven in de behoefte van onze opdrachtgevers en komen heel snel met een passende oplossing.

Onze professionals zijn breed inzetbaar. Je kunt met al je capaciteitsvraagstukken bij ons terecht voor vakkundige specialisten in vrijwel alle denkbare functies en specialisaties binnen de Civiele techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Flexurance heeft het grootste deel van haar professionals in vaste dienst. Het zijn dus geen jobhoppers maar toegewijde collega’s die voor korte of langere tijd inzetbaar zijn op de projecten. Onze professionals zijn flexibel inzetbaar vanuit hun vaste baan bij Flexurance.

Werkwijze

Als je als opdrachtgever bij ons een aanvraag plaatst, gaan we direct aan de slag. We beschikken over drie belangrijke wervingsbronnen. In de eerste plaats kijken we naar de beschikbaarheid van ons eigen personeel. Vervolgens raadplegen we onze database met meer dan 14000 gekwalificeerde kandidaten en tenslotte zijn we zeer actief op de sociale platforms voor het werven van professionals. Als opdrachtgever kun je binnen enkele dagen een passende oplossing van ons tegemoetzien.

Kennisborging

Met de komst van een technisch professional van Flexurance heb je als opdrachtgever de beschikking over de kennis van al de andere collega-professionals van Flexurance. Wij zorgen ervoor dat de kennis die onze professionals meebrengen iets toevoegt aan het project en dat de kennis die aanwezig is bij alle collega’s dus ook voor iedereen beschikbaar is en blijft.

Job alert achtergrond afbeelding

Wat kunnen we voor jouw doen?

Maak een afspraak

Samenwerken?    Aanmelden

    Job Alert

    Voor welke expertises wil jij een job alert ontvangen?