Verlenging NEN-4400-1 certificering voor Flexurance Professionals

Zwijndrecht, 20 februari 2023 – Wederom heeft Flexurance Professionals een externe audit gehad en is haar NEN-4400-1 certificaat voor een jaar verlengd.

Flexurance Professionals hecht aan kwaliteitskeurmerken en heeft dan ook diverse certificeringen die door externe partijen worden gecontroleerd. Ook de NEN-4400-1 is een belangrijke certificering om als betrouwbare partij gescreend te zijn.
Een volgens de NEN-4400-norm gecertificeerde onderneming onderscheidt zich als een betrouwbare partner voor haar klanten. NEN gecertificeerde bedrijven werken met mensen die gerechtigd  zijn om in Nederland te werken en dragen correct belastingen en sociale premies af.
Wij hebben onze certificering weer met een jaar weten te verlengen en kunnen hiermee stellen dat dit een bevestiging is dat Flexurance Professionals goed georganiseerd is en dat de administratieve organisatie uitstekend op orde is.

Vanaf mei 2008 is Flexurance Professionals NEN-4400-1 gecertificeerd. Eenmaal per jaar toetst een onafhankelijke certificatie- en inspectie instelling of Flexurance Professionals voldoet aan de normen voor deze NEN certificering. Tijdens de afgelopen audit zijn geen minor en major non-conformiteiten geconstateerd.

Job alert achtergrond afbeelding

Schrijf je in voor een job alert

Aanmelden
Aanmelden

Job Alert

Voor welke expertises wil jij een job alert ontvangen?